Voor een spetterend feest op het water!

Je eigen feestboot huren voor een miniprijs!

De variatie van onze Moby Vloot waarborgt een plezierige minicruise voor kleine en grote gezelschappen. Je kunt al een privécharter boeken vanaf 2 vaaruren. Het in- en ontschepen gaat niet ten koste van het vaarprogramma; want zowel voor als na de minicruise stellen wij je gratis een half uur afgemeerd ter beschikking.

Vaarprijzen Moby Queen en Moby King voor privéverhuur varende feesten en partijen: 

Per vaaruur  € 275,00
Passagierstoeslag p.p.  € 2,75

Vertrek "leeg" vanuit thuishaven Zaandam voor varen naar andere opstaplocatie € 175,-- per vaaruur.
Extra informatie: vaarprijzen zijn incl. BTW, bemanning, brandstof, P&I verzekeringen, milieuheffingen en schoonmaakkosten.

Diesel jeans party

Van huwelijksfeest tot vergadering of van verjaardagsfeest tot partycuise, wij varen uit, als dj-boot, discoboot of special event, dag en nacht! Op basis van bovenstaande tabel stellen wij eenvoudig het tarief van je "eigen" boot vast. Ook zalenverhuur op en aan het water (afgemeerde feestlocatie) is te boeken, informeer gerust hiernaar.

Wie vaart over de woelige baren krijgt trek, nietwaar? Partyrederij Tisset staat bekend om de voortreffelijke kombuis aan boord van haar passagiersschepen. Een belangrijk onderdeel van alle gelegenheden is het eten en drinken, de catering. Met heel veel zorg bereidt onze enthousiaste koksbrigade het gevarieerde çatering aanbod, onder het motto zalig vers eten voor een betaalbare prijs. Wil je zelf food cateren aan boord? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij zijn graag bereid je te adviseren in het samenstellen van het gewenste cateringprogramma.

En we nemen er nog één! Ook onze drankprijzen zullen je verrrassen. Het boeken van een feestboot mag volgens ons niet van de prijs van een een borreltje afhangen. Wil je tijdens je feestcharter of partycruise op de Moby partyvloot vrij drinken voor een vaste prijs? Ook dat kan! Gedurende jouw Moby Party Cruise vanaf 2 uur varen kun je voor € 13,50 p.p. alle dranken vrij drinken. Bij verlenging van de minicruise, kost elk extra uur vrij drinken € 5,50 p.p. De binnenlandse sortering "Hollandse" bar vrij drinken voor de 1e 2 uur varen kost € 11,50 p.p. en de verlenging € 4,00 p.p. per vaaruur.

Wanneer je naast muziekbanden/cd's live-muziek wenst, kunnen wij je in contact brengen met gerenommeerde artiesten. Mps. Moby Queen beschikt over een vaste discotheek installatie waar gebruik van mag worden gemaakt. Daarnaast zijn aanvullende themafeesten bespreekbaar, om jouw feest nog specialer te maken.

Diesel jeans party

Wij zijn graag bereid u (gratis) advies te geven voor het maken van het door u gewenste programma en deze nader te specificeren!

Bij vertrek "leeg" vanuit thuishaven Zaandam voor varen naar andere opstaplocatie betalen wij de helft (-50%) mee.

Extra informatie: vaarprijzen zijn incl. BTW, bemanning, brandstof, P&I verzekeringen, milieuheffingen en schoonmaakkosten.

In de periode van 12-08-2020 t/m 16-08-2020 (Sail Amsterdam) zijn andere tarieven en programma’s van toepassing. Informatie op aanvraag.