Voor een spetterend feest op het water!

Partyboat Moby King

Let's party op de Moby King

Het grootste partyschip, salonschip en evenementschip uit de Moby Vloot heeft de naam Moby King meegekregen. Mps. Moby King wordt veel ingezet voor groepsdagtochten, bedrijfsfeesten, evenementen, vergaderingen, recepties, bedrijfspresentaties, zalenverhuur voor drijvende expositie en als dj-boat of partyboat. Dit indrukwekkende en welhaast majestueuze schip is het vlaggenschip van de Moby Vloot. Mps. Moby King is 50 meter lang, 9 meter breed en met haar capaciteit van maximaal 600 passagiers is het schip uitstekend te gebruiken voor de grotere groepen van meer dan 100 passagiers.

Het stabiele schip beschikt over 3 dekken waaronder een benedendek met een buffetlounge voor circa 60 passagiers met dansvloertje en een bruin scheepscafé met nog eens circa 50 zitplaatsen. Dan is er het centraal gelegen uitgestrekte panorama salondek met meerdere bars dat flexibel en naar wens als restaurant kan worden ingericht voor ca. 300 passagiers. Deze salon loopt aan de achterzijde door in een deels overdekt zonnedek.

Het bovendek heeft een loungeruimte met toegang naar het uitgestrekte gelijkvloerse zonneterras. Uiteraard zijn op dit zonneterras stoelen en tafels aanwezig waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht en de zon. Op de Moby King zijn uiteraard voldoende toiletten en uitgebreide faciliteiten aanwezig, waaronder ook rolstoeltoegankelijk, rolstoelvriendelijk, toegankelijk voor rolstoelen.