Voor een spetterend feest op het water!

Partyboat Moby King

Let's party op de Moby King

Het grootste partyschip, salonschip en evenementschip uit de Moby Vloot heeft de naam Moby King meegekregen. Mps. Moby King wordt veel ingezet voor groepsdagtochten, bedrijfsfeesten, evenementen, vergaderingen, recepties, bedrijfspresentaties, zalenverhuur voor drijvende expositie en als dj-boat of partyboat. Dit indrukwekkende en welhaast majestueuze schip is het vlaggenschip van de Moby Vloot. Mps. Moby King is 50 meter lang, 9 meter breed en met haar capaciteit van maximaal 600 passagiers is het schip uitstekend te gebruiken voor de grotere groepen van meer dan 100 passagiers.

Continue Reading

Partyboat Moby Queen

Piratenfeest op de Moby Queen

Samen met de Moby King (max. 600 passagiers) vormt de Moby Queen (max. 250 passagiers) het Moby echtpaar binnen de vloot van rederij Tisset. De Moby Queen lijkt ondanks zijn geringere formaat qua lijnenspel en bouw als twee druppels water op de Moby King. Mps. Moby Queen is ideaal voor de kleinere en middelgrote gezelschappen en wordt veel ingezet voor groepsdagtochten, familiefeesten, huwelijksfeesten, recepties, bruiloften, bedrijfsuitjes, opstaptochten en ookwel als dj boot, discoboot of themafeestboot. Mps. Moby Queen heeft 3 dekken. In de "buik" van ons partyschip, achter de patrijspoorten, bevindt zich een compleet uitgeruste kombuis, een extra buffetruime met bar en discotheek. welke meer dan regelmatig tot kinderspeelkwartier voor familie's of drive- in show wordt omgetoverd.

Continue Reading

Je eigen feestboot huren voor een miniprijs!

De variatie van onze Moby Vloot waarborgt een plezierige minicruise voor kleine en grote gezelschappen. Je kunt al een priv├ęcharter boeken vanaf 2 vaaruren. Het in- en ontschepen gaat niet ten koste van het vaarprogramma; want zowel voor als na de minicruise stellen wij je gratis een half uur afgemeerd ter beschikking.

Continue Reading